Doorgaan naar hoofdcontent

Mannelijke onvruchtbaarheid begrijpen: hoe kan de mannelijke reproductieve gezondheid worden bevorderd?

Er zijn koppels die na vele pogingen binnen een jaar gewoonweg niet zwanger kunnen worden. Wanneer wordt vastgesteld dat het probleem bij de man ligt, wordt dit mannelijke onvruchtbaarheid genoemd. Volgens statistieken is mannelijke onvruchtbaarheid verantwoordelijk voor een derde van de gemelde gevallen van onvruchtbaarheid.

Bij een man wordt de diagnose mannelijke onvruchtbaarheid gesteld als er een probleem is met zijn ejaculatie of zijn aantal zaadcellen. Bij ejaculatie komt sperma vrij via de penis tijdens een orgasme. Wanneer de man het sperma niet goed kan afgeven om de vrouw zwanger te maken, kan hij last hebben van: erectiestoornissen, voortijdige ejaculatie, retrograde ejaculatie (waarbij het sperma terug in de blaas wordt geduwd) of complicaties als gevolg van een operatie of bestralingstherapie.

Het sperma van een man kan ook 'abnormaal' zijn, wat misvormd zou zijn en een korte levensduur heeft. Het sperma kon dus niet correct “zwemmen”. Dit wordt veroorzaakt door een abnormale ontwikkeling of ontsteking van de testikels en gezwollen aderen in het scrotum. Deze aandoening verwarmt de binnenkant van het scrotum en kan de spermaproductie kritisch beïnvloeden.

Een laag aantal zaadcellen (of helemaal geen zaadcellen) kan worden veroorzaakt door een ernstige bofinfectie, hormonale stoornissen, erfelijke factoren of infecties. Het kan ook worden veroorzaakt door het dragen van strak of beperkend ondergoed, overmatig gebruik van tabak, alcohol of illegale drugs, en blootstelling aan straling of giftige chemicaliën.

U vraagt ​​zich misschien af ​​of mannelijke onvruchtbaarheid kan worden behandeld. Natuurlijk kan dat zo zijn. In feite kan meer dan 50 procent van de gevallen van mannelijke onvruchtbaarheid worden verholpen. Behandeling met conventionele methoden kan het paar helpen zwanger te worden via normale geslachtsgemeenschap. Er zijn medicijnen, antibiotica en hormonen die een man kan nemen om te helpen bij de spermaproductie, om infecties te bestrijden of om te helpen bij hormonale onbalans. Je kunt ook losse kleding dragen, zoals een boxershort, of bubbelbaden, sauna's en lange warme douches vermijden.

Er zijn ook andere behandelingen beschikbaar, hoewel deze invasief of te duur kunnen zijn. Dit omvat in-vitrofertilisatie, kunstmatige inseminatie en het gebruik van een spermadonor. In-vitrofertilisatie omvat de bevruchting van het sperma en de eicel van het paar in een laboratorium en het plaatsen van de bevruchte eicel in de baarmoeder van het vrouwtje. Bij kunstmatige inseminatie wordt daarentegen sperma verzameld en handmatig in de eileiders of de vrouwelijke baarmoeder geplaatst om de bevruchting te vergemakkelijken. In plaats daarvan kan een donorsperma worden verkregen als er helemaal geen spermaproductie is of als er andere functionele problemen zijn met het sperma van de man.

Naast het bovenstaande zijn er een aantal kruidenpillen waarvan bewezen is dat ze het spermavolume en de mannelijke vruchtbaarheid vergroten.

Belang van de mannelijke vruchtbaarheid

Manlijke vruchtbaarheid is erg belangrijk voor de mannelijke bevolking. Zelfs jaren eerder vonden mannen hun eigen manieren om onvruchtbaarheid te behandelen en de vruchtbaarheid te verbeteren. Sommigen gebruiken kruiden zoals zaagpalmetto, wilde wortel, wilde yam, levenswortel en rode klaver om de vruchtbaarheid te stimuleren. Anderen doen mee aan oude traditionele dansen die gewoonlijk worden aangeboden aan de afgoden van de vruchtbaarheid. Sommigen bieden zelfs levende kippen of andere offers aan de bovengenoemde goden. Het is waar dat sommige moderne mannen een of twee van de genoemde rituelen uitvoeren om hun verantwoordelijkheid als voortplanters te kunnen vervullen. Iedere man hoopt ook vader te worden, dus hij moet al zijn macht geven om er één te worden.

Het is bewezen dat wetenschap vandaag de dag de grootste prestatie van de mensheid is. Het heeft manieren gecreëerd om het probleem van mannelijke vruchtbaarheid te bestrijden. De mensen achter deze creatie maken zich oprecht zorgen over het toenemende aantal onvruchtbare mannen. Zo ontdekken ze een eenvoudige maar beste manier om met een dergelijk probleem om te gaan. Experts worden aangemoedigd om actief lid te zijn van de pro-life beweging. Ze stimuleren koppels om van elkaars gezelschap te genieten door middel van een bevredigend seksleven. Ze staan ​​altijd klaar om aan de behoeften van elke man te voldoen. Als onderdeel van hun toewijding hebben ze een natuurlijk supplement gecreëerd dat tegemoetkomt aan de behoeften van de mannelijke bevolking.

Een man produceert een normaal spermavolume van 2 tot 5 milligram. Er zouden minstens 40 miljoen spermatozoa moeten zijn, waarvan 75% in leven is. De resterende 25%, die dood is, wordt als normaal beschouwd. Daarom moet een man in totaal 40 miljoen zaadcellen produceren voordat hij een baby kan krijgen. Bijgevolg leidt een laag aantal spermatozoa tot problemen met de mannelijke vruchtbaarheid. Er zijn supplementen die de mens kunnen helpen het spermavolume te vergroten. Deze supplementen verhogen ook de seksuele drift en verbeteren het uithoudingsvermogen. Onnodig te vermelden dat dit supplement de vreugde verbetert waar het paar van houdt. Het is voor beide leden gunstig om een ​​bevredigende seksuele relatie te hebben. Daarom betekent goede seks hebben dat je samen een goed leven hebt.

Sperma en onvruchtbaarheid: is er een verband?

Sperma en onvruchtbaarheid: is er een verband? Kun je onvruchtbaarheid voorkomen door het volume van je sperma te vergroten en je erectie te verbeteren? Zo ja, hoe?

Ongeveer 15% van de paren die hun eerste zwangerschap proberen, stuit op een mislukking. De meeste autoriteiten definiëren deze patiënten als primair onvruchtbaar als ze er na een jaar onbeschermde geslachtsgemeenschap niet in zijn geslaagd een zwangerschap te bereiken. De bevruchting wordt normaal gesproken binnen twaalf maanden bereikt bij 80-85% van de paren die geen anticonceptiemaatregelen gebruiken. Personen die zich na deze tijd melden, moeten daarom als mogelijk onvruchtbaar worden beschouwd en moeten worden geëvalueerd. Wanneer wordt vastgesteld dat het probleem bij de man ligt, wordt dit mannelijke onvruchtbaarheid genoemd. Volgens statistieken is mannelijke onvruchtbaarheid verantwoordelijk voor een derde van de gemelde gevallen van onvruchtbaarheid.

Bij een man wordt de diagnose mannelijke onvruchtbaarheid gesteld als er een probleem is met zijn ejaculatie of zijn spermavolume. Bij ejaculatie komt sperma vrij via de penis tijdens een orgasme. Wanneer de man het sperma niet goed kan afgeven om de vrouw zwanger te maken, kan hij last hebben van: erectiestoornissen, premature ejaculatie, retrograde ejaculatie (waarbij het sperma terug in de blaas wordt geduwd), of complicaties als gevolg van een operatie of bestralingstherapie.

Redenen voor een laag aantal zaadcellen

Het sperma van een man kan ook 'abnormaal' zijn, waarvan wordt gezegd dat het misvormd is en een korte levensduur heeft. Het sperma kon dus niet correct "zwemmen". Dit wordt veroorzaakt door een abnormale ontwikkeling of ontsteking van de testikels en gezwollen aderen in het scrotum. Deze aandoening verwarmt de binnenkant van het scrotum en kan de spermaproductie kritisch beïnvloeden.

Een laag aantal zaadcellen (of helemaal geen zaadcellen) kan worden veroorzaakt door een ernstige bofinfectie, hormonale stoornissen, erfelijke factoren of infecties. Het kan ook worden veroorzaakt door het dragen van strak of beperkend ondergoed, overmatig gebruik van tabak, alcohol of illegale drugs, en blootstelling aan straling of giftige chemicaliën.

Manlijke onvruchtbaarheid: risicofactoren

De vermenging van het sperma van de man en zijn sperma vindt plaats in de prostaat van een man. Dus als de prostaat van de man defect is, zou deze niet goed werken. Het zou een verkeerde stroom van het sperma in het genitale systeem van een vrouw veroorzaken. Dit probleem is een bekende oorzaak van onvruchtbaarheid.

Genetische problemen die bij de meeste mannen voorkomen, veroorzaken ook onvruchtbaarheid. Het wordt gekenmerkt door chromosoomproblemen. Als een man chromosoomproblemen heeft, kan dit de spermaproductie en ook de celdeling van zijn lichaam beïnvloeden. Erectiestoornissen en ejaculatieproblemen zijn ook factoren die tot onvruchtbaarheid leiden.

Erectiestoornissen betekent dat de penis van de man de erectie die nodig is bij het penetreren van de vagina niet kan behouden. Aan de andere kant is het ejaculatieprobleem het onvermogen om lichaamsvloeistoffen te produceren, het sperma dat de spermacellen bevat, dat nodig is tijdens de zwangerschap. Een tekort aan testosteron, een hormonale stoornis, kan ook tot onvruchtbaarheid leiden.

Medische ziekten die tot onvruchtbaarheid leiden

Er zijn enkele medische ziekten die tot onvruchtbaarheid leiden. Koorts kan de productie van sperma beïnvloeden. Diabetes beïnvloedt de erectie en ejaculatie van een man. Hypertensie heeft ook invloed op de erectie van een man. Mannen met een hartaandoening zijn ook het meest waarschijnlijk onvruchtbaar vanwege erectieproblemen. Nieraandoeningen hebben een enorme invloed op het voortplantingsvermogen van een man. Het beïnvloedt de kwaliteit van het sperma van een man. Genitale kanker vermindert de vruchtbaarheid sterk. Ten slotte zijn alcohol, overmatig cafeïnegebruik, roken en stress uitstekende verminderaars van de mannelijke vruchtbaarheid.

Deze oorzaken van onvruchtbaarheid zijn overal te zien. Het is van cruciaal belang om kennis te nemen van deze factoren die de mannelijke vruchtbaarheid veranderen om dergelijke problemen te voorkomen. De meeste paren gaan vanwege dit probleem uit elkaar. Het leven van een vrouw is niet vol zonder haar eigen kinderen. Sommige echtparen proberen langzaam met de problemen om te gaan. Ze houden het laatste touw van hun geduld vast ter wille van de relatie en de liefde. Toch vinden vrouwen het soms bevredigender als ze hun eigen levenswijze hebben. Daarom laten ze de man achter en zoeken een andere man die hun dromen kan waarmaken. Dit is het ergste dat een man ooit kan overkomen.

Het behouden van een goede reproductieve gezondheid

Laten we het hebben over reproductieve gezondheid. Eigenlijk gaat het allemaal om reproductieve gezondheid. Of u nu het spermavolume wilt vergroten of geen erectie kunt krijgen wanneer u die nodig heeft: het draait allemaal om reproductieve gezondheid. Door uw reproductieve gezondheid in perfecte staat te houden, krijgt u een veel grotere erectiekracht en uithoudingsvermogen, evenals algemene seksuele bevrediging. Simpel gezegd: een goede reproductieve gezondheid zorgt voor een gezond seksleven!

Het handhaven van een gezond en krachtig voortplantingssysteem is misschien wel een van de belangrijkste dingen waar alle mannen rekening mee moeten houden. Doe uw voortplantingssysteem een ​​plezier door de volgende suggesties in overweging te nemen:

  • Eet een gezond, uitgebalanceerd dieet. Om een ​​normale erectiele functie te garanderen, moet u de continue bloedstroom naar de penis in stand houden door goed te zorgen voor de slagaders die de penis van bloed voorzien. Als u een vezelrijk dieet volgt, met weinig verzadigde vetten, kunt u er zeker van zijn dat u de opbouw van vetophopingen die de slagaders vernauwen en verstoppen, voorkomt of vermindert. Blijf uit de buurt van dierlijke vetten, suiker, gefrituurd of junkfood.
  • Hou op met roken. Roken vernauwt de bloedvaten en leidt tot een opeenhoping van tandplak in de slagaders die de penis van bloed voorzien. Dit resulteert in een verminderde erectiele functie, krimp van de penis en impotentie op latere leeftijd.
  • Vermijd sterke drank en gevaarlijke drugs. Door alcohol en verdovende middelen loopt u een groot risico op impotentie of erectiestoornissen.
  • Oefening. Bewegen is goed voor uw algehele gezondheid. Probeer drie keer per week minimaal 30 minuten per dag stevig te wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen.
  • Neem voedingssupplementen. Bepaalde vitamines en mineralen zijn goed voor het behoud van de algemene gezondheid van de penis, zoals vitamine A, vitamine B-complex, vitamine C, vitamine E, chroom, zink en L-arginine. Terwijl van bepaalde kruiden zoals Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Wild yam, Saw palmetto, Dong quai, Gotu kola, Hydrangea root en Pygeum bekend is dat ze bijzonder nuttig zijn bij zwakke erecties of impotentie. Zorg ervoor dat u eerst uw arts raadpleegt.
  • Stimuleer uw gezondheid. Zorg voor een gezond voortplantingssysteem en een gezonde prostaatcirculatie door regelmatig erecties en ejaculaties te hebben.
  • Help uw voortplantingssysteem. Er zijn veel redenen om het spermavolume te vergroten. Deze redenen hebben we al eerder besproken. Help nu uw penis! Er zijn bepaalde producten die u helpen het spermavolume te vergroten zonder bijwerkingen.

Wat is vruchtbaarheidsanalyse?

Een sperma- en vruchtbaarheidsanalyse is het proces waarbij de kwantiteit en kwaliteit van het sperma in een door een man geproduceerd spermamonster wordt gemeten en geëvalueerd om de mannelijke vruchtbaarheid te schatten.

Deze analyse wordt meestal gedaan om te zien of een man vruchtbaar is en vader kan worden. Volgens de statistieken houdt meer dan 30% van de problemen van paren met reproductieve problemen verband met de kwaliteit van het sperma of de spermarekeningen van een man. Een spermaanalyse is ook een methode die veel wordt gebruikt om de effectiviteit van operaties als vasectomie en reversale vasectomie te controleren.

Dit zijn de tests die gebruikelijk zijn tijdens een spermaanalyse:

  1. Spermavolume
  2. Liquefactietijd (deze test is bedoeld om te onderzoeken hoeveel tijd het sperma nodig heeft om te liquideren. Na de ejaculatie is het als een dikke gel, en na ongeveer 20 minuten wordt het weer vloeibaar.)
  3. Spermamotiliteit (dit is een proces waarbij op de gebruikelijke manier de hoeveelheid sperma wordt gemeten die zich voortbeweegt. Tijdens dit proces kan ook het aantal spermacellen worden berekend en dit wordt de beweeglijke dichtheid genoemd.)
  4. Spermamorfologie (dit soort tests worden uitgevoerd om te bepalen welke hoeveelheid sperma de juiste vorm heeft.)
  5. pH-niveaus (deze helpen bepalen hoe zuur of alkalisch het sperma is.)
  6. Aantal witte bloedcellen
  7. Fructoseniveau

Er zijn twee eenvoudige en volledig normale technieken die u in uw dagelijks leven kunt toepassen om het spermavolume te vergroten, het aantal zaadcellen te verbeteren en de potentie te vergroten. Allereerst moet u er zeker van zijn dat uw lichaam voldoende gehydrateerd is.

Een lichaam dat niet genoeg vloeistof ontvangt, kan niet goed functioneren en dit leidt tot een afname van de hoeveelheid sperma. Hoe beter gehydrateerd u bent, hoe minder sperma u zult produceren. Uitgedroogd zijn kan waarschijnlijk een reden zijn voor het verminderen van de hoeveelheid sperma bij de mens. Vergeet niet dat 8 glazen water je zullen helpen. Dit is de norm die voldoende is voor uw lichaam om een ​​normaal volume sperma te produceren.

Er zijn natuurlijke pillen die een grote hulp en aanvulling kunnen zijn bij het verbeteren van de kwaliteit en het vergroten van het spermavolume. De reden hiervoor is het feit dat ze niet alleen mineralen en kruiden bevatten, maar ook aminozuren als L-carnitine, L-arginine en L-glysine, die erg belangrijk zijn voor uw gezondheid en vooral voor uw sperma.

Maar hun effect beperkt zich niet alleen tot het verbeteren van het aantal zaadcellen. Ze helpen ook om het behouden van sterkere en langduriger erecties door de bloedcirculatie naar de penisweefsels te verbeteren.

Midden -levenscrisis en vruchtbaarheid

Mannen merken dat hun vroegere jeugdige uitbundigheid en vraatzuchtige mannelijkheid langzaam afnemen wanneer ze de leeftijd van 40 jaar en ouder bereiken. Dit is wanneer mannen haarverlies, botverlies, slapeloosheid of andere slaapproblemen ervaren, en problemen met geheugen en rekenen.

Ze voelen zich vaak chagrijnig, vermoeid en minder gemotiveerd. Of soms gaan deze gepaard met zweten en blozen, verlies van spiermassa en kracht, pijntjes, meer vet, verminderde seksuele prestaties of erectiestoornissen, en depressie.

De meeste mannen die de middelbare leeftijd bereiken, zullen in principe een of meer van deze symptomen in verschillende mate ervaren.

Omdat testosteron een hormoon is dat helpt de zin in seks te behouden, het volume van het sperma, het schaam- en lichaamshaar, de spieren en de botten te vergroten, zijn de gevolgen van andropauze komt langzaam naar voren naarmate een man ouder wordt.

Maar je kunt ervoor kiezen om de strijd aan te gaan en de symptomen veroorzaakt door de andropauze te verlichten of zelfs te vermijden. Je zou een strategie moeten hebben die levensstijlbenaderingen omvat, zoals een optimaal dieet, regelmatige lichaamsbeweging, stressmanagement, en je kunt ook proberen te stoppen met roken.

De verbazingwekkende spermavolumepillen zijn een seksuele prestatieversterker als geen ander. Niet alleen garanderen de pillen dat u een erectie krijgt wanneer u die nodig heeft, maar ze helpen ook het spermavolume te vergroten. En betere prestaties in bed zijn de voorbode van veel goede dingen in een relatie, zoals een liefdevolle partner en dat fijne gevoel van tevredenheid over het huis. Lees meer over deze pillen in ons artikel over het vergroten van het spermavolume.

Verhoogd spermavolume voor een betere mannelijke vruchtbaarheid

Eén van de grootste geschenken van het menselijk bestaan ​​is het leven. Deze woorden zijn al versleten, maar ze blijven nog steeds waar. Stel je voor hoe een enkel klein object dat bijna onzichtbaar is, een leven kan creëren. Het is als een wonderbaarlijke kracht die ieder mens toekomt. Het is een macht die verbonden is met verantwoordelijkheid. Elke dag sterven er over de hele wereld mensen en bevallen vrouwen. Het dodental neemt toe, evenals het aantal inwoners.

Er wordt gezegd dat mensen geschapen zijn als beschermers van de aarde. De vraag is echter wie de beschermers van de mens zullen zijn? Het antwoord is op zichzelf duidelijk en eenvoudig. Mensen zijn de hoogste onder de creaties. Er is dus geen andere manier om de menselijke generatie te vernietigen, behalve voor henzelf. Het is essentieel om te weten hoe je jezelf kunt beschermen.

Mannen hoeven zich geen zorgen te maken als ze mannelijke vruchtbaarheidsproblemen ervaren. Ze mogen niet het idee ontwikkelen nutteloos en slap te zijn als ze eenmaal weten dat ze onvruchtbaar zijn. Onvruchtbaarheid betekent niet een lagere mannelijkheid. Het is een gezondheidsprobleem dat iedere man met al zijn kracht onder ogen moet zien. Om de aard van deze hachelijke situatie te kennen, moet een man de factoren die tot de genoemde mannelijke gezondheidstoestand leiden volledig begrijpen.

Een ejaculatie produceert een normaal spermavolume van 2 tot 5 milligram. Een ejaculatie moet minstens 40 miljoen spermatozoa produceren, waarvan 75% in leven is. Dit betekent dat de resterende 25%, die dood is, als normaal wordt beschouwd. Daarom moet een man in totaal 40 miljoen spermacellen produceren voordat hij een baby kan krijgen. Bijgevolg leidt een laag aantal spermatozoa tot problemen met de mannelijke vruchtbaarheid. Dus als u de mannelijke vruchtbaarheid wilt vergroten, is het eerste waar u aan moet denken het spermavolume vergroten .

Twee opties om de spermakwaliteit te verbeteren 

Als u uw spermakwaliteit en ejaculatiekracht wilt verbeteren en de spermaproductie wilt verhogen, kunt u twee eenvoudige en natuurlijke methoden proberen. Hoe banaal het ook mag klinken, maar het eerste wat je nooit mag vergeten is voldoende vers water drinken, omdat het essentieel is voor het goed functioneren van je hele lichaam. Als u last heeft van uitdroging, functioneren uw lichaamsfuncties niet goed en wordt ook het aantal zaadcellen negatief beïnvloed. Een hoger hydratatieniveau betekent meer sperma en een lage hydratatie zorgt er ook niet voor dat u een grotere hoeveelheid sperma krijgt. Als je er geen last van wilt hebben, drink dan dagelijks ongeveer acht glazen vloeistof. Dankzij dit kunt u de juiste hoeveelheid sperma produceren.

Als u natuurlijke pillen voor het spermavolume slikt, kunt u bijdragen aan de verbetering van uw spermakwaliteit. Veel nuttige kruiden en mineralen zitten in pillen, samen met een combinatie van aminozuren (L-arginine, L-carnitine, L-glysine), belangrijk voor een uitstekend resultaat en een goed aantal zaadcellen. Bovendien verbeteren ze de bloedcirculatie en verbeteren zo ook de erectie. Daarom is dubbel voordeel voor u gegarandeerd.

Manlijke onvruchtbaarheid: behandelingsopties

U vraagt ​​zich misschien af ​​of mannelijke onvruchtbaarheid kan worden behandeld. Natuurlijk kan dat zo zijn. In feite kan meer dan 50 procent van de gevallen van mannelijke onvruchtbaarheid worden verholpen. Het is uiterst belangrijk om bij de evaluatie van onvruchtbaarheid het paar als een eenheid in evaluatie en behandeling te beschouwen en op een parallelle onderzoeksmanier te werk te gaan totdat er een probleem aan het licht komt. Het is aangetoond dat hoe langer een stel subfertiel blijft, hoe kleiner de kans op een effectieve genezing. Veel paren ervaren aanzienlijke bezorgdheid en angst nadat ze slechts een paar maanden niet zwanger zijn geworden.

Behandeling met conventionele methoden kan het paar helpen zwanger te worden via normale geslachtsgemeenschap. Er zijn medicijnen, antibiotica en hormonen die een man kan nemen om te helpen bij de spermaproductie, om infecties te bestrijden of om te helpen bij hormonale onbalans. Je kunt ook losse kleding dragen, zoals een boxershort, of bubbelbaden, sauna's en lange warme douches vermijden.

Er zijn ook andere behandelingen beschikbaar, hoewel deze invasief of te duur kunnen zijn. Dit omvat in-vitrofertilisatie, kunstmatige inseminatie en het gebruik van een spermadonor. In-vitrofertilisatie omvat de bevruchting van het sperma en de eicel van het paar in een laboratorium en het plaatsen van de bevruchte eicel in de baarmoeder van het vrouwtje. Bij kunstmatige inseminatie wordt daarentegen sperma verzameld en handmatig in de eileiders of de vrouwelijke baarmoeder geplaatst om de bevruchting te vergemakkelijken. In plaats daarvan kan een donorsperma worden verkregen als er helemaal geen spermaproductie is of als er andere functionele problemen zijn met het sperma van de man.

Als u geen toevlucht wilt nemen tot spermadonoren van derden, kijk dan eens naar de supplementen die werken om het spermavolume te vergroten. Ze vergroten de kans op bevruchting aanzienlijk door het spermavolume te vergroten en de erectie en prestaties te verbeteren.

Vruchtbaarheidspillen

De vruchtbaarheid van mannen kan op veel verschillende manieren worden gewaarborgd. Afhankelijk van elk geval zijn behandelingen en preventieve maatregelen algemeen beschikbaar. Een combinatie van een proactieve levensstijl en vruchtbaarheidspillen (pillen die de mannelijke vruchtbaarheid verhogen), of alleen penisvergrotende pillen hangt af van elk afzonderlijk geval. Zowel psychologisch als fysiologisch hebben voldoende aandacht nodig om de kans op erectiestoornissen te verkleinen en de sleutel is om altijd in goede conditie te blijven.

Een goede gezondheidstoestand is tegenwoordig een groeiende zorg onder volwassen mannen. In de handel verkrijgbare producten zoals vruchtbaarheidspillen, diensten zoals krachttraining, activiteiten variërend van sport tot recreatie en levensstijlbeheer worden steeds populairder. Fit blijven en hun seksuele suprematie behouden is niet zomaar een bevlieging, maar een voortdurend voortschrijdende cultuur. Anti-kalende shampoos, anti-aging lichaamsproducten en vruchtbaarheidspillen zijn nu net zo gewoon als scheerschuim voor alle mannen.

Voor mannen is een gezonde seksuele gezondheid net zo belangrijk, of zelfs nog belangrijker, als hun carrière en beroep. Een gezond seksleven geeft mannen een enorme hoeveelheid trots en vertrouwen die hun waardevolle bestaan ​​in de samenleving bevestigt. Het niet hebben van een goede erectie is een grote nachtmerrie die mannen er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. Het onvermogen om de seksuele behoeften van hen en hun partner te bevredigen is een grote bedreiging en belediging. Er worden grote inspanningen geleverd om dit te vermijden, en er bestaat nu een verscheidenheid aan maatregelen om het te bestrijden; van medisch begeleide behandelingen tot vruchtbaarheidspillen.

Vruchtbaarheidspillen - vooral pillen die het spermavolume vergroten - bevorderen een grotere seksuele kracht en hardere erecties. Ze zijn gemaakt van organische materialen, voornamelijk plantaardige componenten, die het lichaam, en met name de voortplantingsfuncties, helpen gezond en actief te zijn. Deze pillen verbeteren de algehele werking van het voortplantingssysteem, dat de basis vormt voor de zelfverzekerde en robuuste seksuele prestaties van een man. Dit is een geweldige manier om langere en intensere orgasmes te bereiken en het spermavolume te vergroten!!

Ingrediënten om de vruchtbaarheid te vergroten

Het is nu tijd om terug te gaan naar de ingrediënten waar u op moet letten als u de vruchtbaarheid wilt vergroten. Geloof het of niet, veel mensen hebben geen idee dat ze hun orgasmes kunnen verbeteren. Ze behandelen hun orgasmes als iets dat door de natuur wordt gegeven. Dit is niet waar. Er zijn producten waarvan het primaire doel is om ons te helpen onmiddellijke erecties en langere orgasmes te krijgen door het spermavolume te vergroten en de vruchtbaarheid te stimuleren. En dit alles kan worden gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten.

Klanten zijn altijd geïnteresseerd in de beste waarde voor hun geld. Ze willen geen producten kopen die niet werken of die gevaarlijk kunnen zijn voor hun gezondheid. We erkennen deze behoefte en streven ernaar om de best mogelijke mix van ingrediënten aan te bieden en nieuwe natuurlijke oplossingen voor uw problemen te blijven onderzoeken.

Ingrediënten voor de productie van sperma

De eerste groep aanbevolen ingrediënten bestaat uit ingrediënten die op het systeem als geheel inwerken. Hier zijn een paar mogelijke ingrediënten in deze lijst:

  1. Maca Legendarische Zuid-Amerikaanse plant waarvan bewezen is dat het het libido, de potentie en de energie bevordert.
  2. Zink - Zink is een mineraal dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en goede werking van de voortplantingsorganen en de normale werking van de prostaatklier.
  3. Hawthorne - bevatten krachtige antioxidanten en natuurlijke bioflavonoïden die de gezondheid van het gehele cardiovasculaire systeem ondersteunen. Dit kruid kan feitelijk helpen bij het reguleren van zowel hoge als lage bloeddruk, naast het langzaam afbreken van cholesterol- en vetophopingen in het lichaam.
  4. Avena sativa-extract - Avena sativa is een botanisch extract dat traditioneel wordt gebruikt om kracht, geest, ziel en lichaam te vergroten. Verwijzingen naar de stimulerende effecten van avena sativa - algemene naam wilde haverstro - zijn tot 200 jaar geleden gevonden in de Duitse Farmacopee. Moderne onderzoeken aan het Institute for Advanced Study of Human Sexuality hebben aangetoond dat avena sativa seksuele opwinding bevordert.
  5. Ling Zhi is een Aziatische plant die bekend staat om zijn anti-allergische, ontstekingsremmende, antibacteriële en antioxiderende effecten. Het verhoogt ook het gevoel van vitaliteit en energie. Hetzelfde kan gezegd worden van Tian Men Dong, dat helpt het lichaamsgewicht te stabiliseren en een gezonde slaap te bevorderen.
  6. Fucus Vesiculosus brengt de functies van de schildklier in evenwicht en verhoogt het energieniveau.

Vervolgens zijn er ingrediënten die de testosteronniveaus verhogen.

Ingrediënten voor de aanmaak van testosteron

De tweede groep ingrediënten is gemaakt van natuurlijke stoffen die de productie van testosteron in het lichaam stimuleren om om de hoeveelheid sperma die beschikbaar is tijdens elke sekssessie te vergroten.

  1. De belangrijkste van deze ingrediënten is Zinkoxide. Zink staat erom bekend dat het een cruciale rol speelt in de kwaliteit en beweeglijkheid van sperma. Tot de minder bekende, maar net zo belangrijke functies behoren het metaboliseren van testosteron en het behouden van de vruchtbaarheid en seksuele kracht. Er is aangetoond dat het het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van het sperma met 80% tot 200% verhoogt door de testosteronsynthese te bevorderen.
  2. Zweedse bloem - Stuifmeel heeft als mannelijke cel van het plantenrijk een welverdiende reputatie vanwege zijn extra vim, kracht en mannelijkheid. Het levert alle biofactoren die voorlopers zijn van de geslachtshormonen, en micronutriënten die essentieel zijn voor gezonde voortplantingssystemen.
  3. Een andere testosteronbooster is Dong Chong Xia Cao, een Aziatische plant waarvan de bast ook wordt gebruikt om het hart en de lever te beschermen tegen bepaalde gifstoffen.
  4. De derde groep bestaat uit de ingrediënten die je helpen keiharde erecties te krijgen door de bloedvaten te openen en de bloedstroom door het lichaam te stroomlijnen, en vooral in de schaamstreek. Omdat erecties simpelweg bloed zijn dat de penis binnenstroomt, kun je gemakkelijk begrijpen waarom de bloedstroom uiterst belangrijk is voor elke vorm van erectie. Je kunt ook zien dat een erectie van een kingsize formaat een betere doorbloeding en een gezond cardiovasculair systeem vereist.
  5. Drilizen en Hong Hua Fen openen de slagaders en stimuleren de bloedstroom, terwijl ze tegelijkertijd de bloedvaten en het hart beschermen met 4', 5, 7- Trihydroxyflavon en San Guo Mu.
  6. Muira puama - Dit Braziliaanse kruid Muira puama, ook wel murapuama genoemd, staat vooral bekend om zijn effectieve hulp bij erectiestoornissen en het verhogen van het libido en als afrodisiacum - maar is ook een uitstekend tonicum voor verhoging van het algemeen welzijn en mentale vermoeidheid.
  7. Pijnboomschorsextract - Pijnboomschorsextract kan de productie van stikstofmonoxide door het lichaam verhogen, een chemische stof die betrokken is bij de seksuele respons van mannen. Het kan ook nuttig zijn bij de behandeling van erectiestoornissen.

Uitgebreid onderzoek heeft ons naar deze ingrediënten geleid, terwijl talloze uren testen ons in staat hebben gesteld de juiste mix voor topresultaten te identificeren. Langere en hardere erecties zullen een grote glimlach op het gezicht van uw partner toveren, terwijl u de vruchtbaarheid kunt vergroten en meer dan ooit van seks kunt genieten. Er is geen risico aan verbonden, noch financieel, noch op gezondheidsgebied. Zoals je in de bovenstaande lijst kunt zien, zijn alle ingrediënten volkomen veilig.

Vergroot de mannelijke vruchtbaarheid en potentie

De gevallen waarin vrouwen niet willen samenwonen met een man die hen geen seksueel genot kan veroorloven, vinden vaak plaats in ons leven. Veiligheid is niet genoeg; we willen ook dat onze partner seksueel bij ons past. Vrouwen blijven eerder bij mannen die hen kunnen laten branden van verlangen en hun verbeelding kunnen prikkelen. En een van de belangrijkste aspecten van de aantrekkingskracht van mannen op een vrouw is hun mannelijke potentie en hun mannelijke capaciteiten.

Dat is de reden waarom veel mannen niet op zoek zijn naar een voedingssupplement of een vitaminecomplex, dat hen zou helpen de mannelijke potentie te vergroten. Maar er zijn niet alleen voedingssupplementen die u kunt gebruiken om het spermavolume te vergroten. Er zijn ook andere manieren en middelen. Overweeg in de eerste plaats multivitaminen die uw organisme zullen voorzien van extra voedingsstoffen die essentieel voor u zijn, vooral als u hard werkt of een uitputtende levensstijl leidt.

U moet elke dag voldoende helder water drinken. Fysieke trainingen kunnen je ook helpen als ze regelmatig zijn. Denk goed na over uw dieet. Probeer de hoeveelheid hamburgers en andere fastfoodzaken te verminderen, maar verhoog de hoeveelheid verse en natuurlijke producten. Probeer uw rookgewoonte te reguleren, wat een slechte invloed heeft op het aantal zaadcellen, de hoeveelheid sperma en het libido in het algemeen. Hetzelfde kan gezegd worden over alcohol. Drink het in normale verhoudingen. Het is erg belangrijk om voldoende rust en ontspanning te hebben. Slaap zoveel als je nodig hebt. En regelmatige seks is een verplicht onderdeel. Geniet van goede seks en het hormoonniveau zal je helpen in goede conditie te blijven.

Onder de verscheidenheid aan beschikbare middelen die de mannelijke potentie versterken, zijn natuurlijke supplementen bewezen effectief. Je kunt elke manier kiezen. Maar op de een of andere manier moet u de arts raadplegen voordat u een beslissing neemt. Dus als je beseft dat je je mannelijke potentie moet versterken, heb dan gewoon de moed om de eerste stap te zetten en de methode te kiezen die het beste bij je past.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat is acne? Een uitgebreid overzicht van acne, puistjes en mee-eters: symptomen, oorzaken, behandelingsopties.

Met al dit gepraat over acne kunnen we net zo goed proberen de aandoening een beetje te definiëren. Acne is de veelgebruikte naam voor poriën die verstopt zijn door talg (ook bekend als whiteheads en mee-eters), puistjes, knobbeltjes of cysten die kunnen verschijnen op het gezicht, de nek, de schouders, de borst, de rug, de bovenarmen en de bovenbenen. De meeste tieners en een groot aantal volwassenen hebben min of meer langere tijd last van acne. De aandoening is niet beperkt tot enige leeftijdsgroep, ras of geslacht. Het treft honderden miljoenen mensen over de hele wereld. De grootste problemen met acne zijn het onaangename uiterlijk van puistjes en de littekens die ze achterlaten. Soorten acne Hoewel Puistjes zijn veruit de meest voorkomende vorm van acne en de vorm waar de meeste mensen waarschijnlijk mee te maken krijgen of waar ze last van hebben. U moet weten dat er ook andere vormen bestaan. De eenvoudigste vorm is acne vulgaris, waarbij alleen comedonen voorkomen, de ee

Risico's verbonden aan een borstvergroting: veiligheid eerst!

Veel vrouwen willen hun borsten groter maken. Het antwoord kan worden gevonden in het inbrengen van siliconengel of in vergroting met borstimplantaten - borstchirurgie . Iedereen weet wat voor onveilige gevolgen anesthesie kan hebben. Bovendien kunnen veel dames last hebben van hevige pijn en een lange herstelperiode nodig hebben, wat betekent dat ze niet volledig betrokken zullen zijn bij hun werk en gezinsleven. Patiënten moeten tabletten innemen om de pijn te verlichten, omdat de borsten na de chirurgische ingreep zeer pijnlijk en gevoelig zijn. Het betekent dat het hele proces van borstvergroting door middel van een operatie ongelooflijk duur en riskant is. De opties zoals injecties, gels, medicijnen en crèmes kunnen worden gemaakt zonder na te denken over de gevolgen van het gebruik van chemicaliën en hormonen. Probeer weg te blijven van deze onnatuurlijke oplossingen. Wat is een borstvergrotingsoperatie precies en hoe kunnen de bijbehorende risico's worden vermeden? Vóór ee

De geheimen van vrouwelijk libido ontsluiten: een uitgebreide gids voor seksuele gezondheid bij vrouwen

Veel vrouwen ervaren problemen in het seksleven en zoeken naar oplossingen. Het probleem is dat je gemakkelijk een product voor mannenverbetering kunt vinden: van de bekende Viagra tot al die kruidenpillen en crèmes. Hoewel deze opties de vrouwelijke geslachtsdrift vergroten, zijn ze ontworpen en geformuleerd voor mannen en kunnen ze mogelijk bijwerkingen veroorzaken. Het verhaal achter het vrouwelijke libido Vaak intimideren problemen , die te maken hebben met geslachtsgemeenschap, mannen omdat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan en hoe ze de situatie kunnen oplossen. Verschillende farmaceutische bedrijven profiteren schaamteloos van dit idee door mannen ter verbetering van hun seksuele relaties aan te bieden. Klachten over een laag libido komen echter ook bij vrouwen voor, vooral in de veertig. Deze situatie komt in de meeste gevallen tot uiting in een snel verlies van interesse en/of energie voordat vrouwen ooit een orgasme bereiken. Dit probleem stoort dames en groeit uit