Doorgaan naar hoofdcontent

De oorzaken blootleggen van een laag spermavolume, zwakke ejaculatie en lage vruchtbaarheid bij mannen

Laten we teruggaan naar de hoofdvraag van onze blog. Wat is sperma? Waar komt het vandaan?

Er worden elke dag miljoenen sperma geproduceerd door uw testikels (testikels). Spermacellen ondergaan de natuurlijke celdeling die onvermijdelijk tot rijping leidt. Tijdens de ejaculatie wordt sperma in de zaadleider van de man gepompt, waar fructose, zaadvloeistoffen en andere chemicaliën worden uitgescheiden. Uw sperma en andere vloeistoffen haasten zich langs de blaas, via de urethra en uit uw penis.

Dit bewijst ook het feit dat als u het spermavolume verhoogt, er meer sperma door uw penis zal stromen Dit betekent aangenamere weeën en een krachtiger en groter orgasme.

Om ervoor te zorgen dat het sperma de baarmoederhals van de vrouw binnendringt, moet je een erectie, een orgasme en een ejaculatie ervaren. Een erectie vindt plaats wanneer je penis wordt gestimuleerd of wanneer je een erotische gedachte hebt. Er is een plotselinge bloedstroom naar de erectiele weefselkamers in de penis. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de penis dikker wordt, waardoor deze verhard, vergroot en verhoogd wordt.

Bij voortdurende stimulatie volgen een orgasme en ejaculatie. Een orgasme, bekend als de seksuele climax, is een plezierige emotionele of psychologische reactie die gepaard gaat met ejaculatie. Er zijn twee fasen van een orgasme: de eerste, de ejaculatie-onvermijdelijkheid genoemd, vindt plaats twee tot vier seconden vóór de ejaculatie.

Tijdens deze cruciale seconden bent u zich er misschien van bewust dat u op het punt staat te ‘komen’, en dat u niets kunt doen om dit onder controle te houden. Je zaadblaasjes en je prostaatklier beginnen te kloppen. De tweede fase van een orgasme vindt plaats wanneer u onwillekeurig sperma in krampachtige golven ejaculeert. Gemiddeld wordt één theelepel (2-15 milliliter) sperma uitgestoten, met daarin 40 tot 150 miljoen sperma! De "eerste spuit" bevat doorgaans de grootste hoeveelheid sperma.

Daarna ga je door een herstelperiode waarin je geen nieuw orgasme kunt ervaren. Dit kan enkele minuten en soms uren duren.

Zoals je uit dit korte bericht kunt opmaken, is sperma een cruciaal onderdeel van seks en orgasme. Als u het spermavolume vergroot, kunt u uw vruchtbaarheid verbeteren, de kracht van uw orgasmes vergroten en uw partner zelfs helpen meer van seks te genieten. Nog een reden om het spermavolume te vergroten, toch?


Laag spermavolume en zwakke ejaculaties

Wanneer moet een man zich zorgen maken over zijn volume en potentie? Soms kan een dramatische afname van het ejaculatievolume duiden op verstopping van een van de ejaculatiekanalen. Kanaalobstructie wordt gediagnosticeerd door middel van echografie van de prostaat. Andere mogelijke oorzaken van een verminderd volume zijn retrograde ejaculatie of een langdurige infectie van de prostaat (chronische prostatitis).

Een verminderd spermavolume kan eenvoudigweg een normaal onderdeel zijn van het ouder worden en hoeft niet noodzakelijkerwijs te resulteren in verminderde vruchtbaarheid. Als u zich zorgen maakt over de hoeveelheid, het uiterlijk en de textuur van het ejaculaat, kan het raadzaam zijn een spermatest door een gekwalificeerde arts te overwegen.

De standaard spermaanalyse meet het spermavolume en de pH, analyseert microscopisch op puin en agglutinatie, beoordeelt de spermaconcentratie en morfologie, telt spermaleukocyten en identificeert onrijpe kiemcellen. Meestal gebeurt dit na twee tot zeven dagen seksuele onthouding, op basis van een spermamonster dat bij de dokter is afgenomen.

Waarschijnlijk zal de arts ook onderzoeken willen doen om urineweginfecties, gonorroe en chlamydia uit te sluiten. In veel gevallen levert de spermaanalyse resultaten op die technisch gezien binnen het ‘normale’ bereik liggen, maar toch kunnen mannen zich nog steeds ontevreden voelen over de samentrekkende kracht van orgasmes, het volume en het uiterlijk van hun ejaculaat, en hun vruchtbaarheid. Voor hen, en voor mannen die eenvoudigweg het extra vertrouwen en plezier van een groter spermavolume willen ervaren, zijn er uitstekende natuurlijke preparaten die het probleem holistisch aanpakken en het spermavolume vergroten zonder bijwerkingen.

Spermaanalyse

Analyse van sperma is het proces waarbij de hoeveelheden sperma die een persoon creëert, wordt beoordeeld en de kwaliteit ervan wordt bepaald. Meestal wordt spermaanalyse voorgeschreven voor alle mannen die aan onvruchtbaarheid lijden. De echtparen, die graag een kind willen krijgen, maar hier met het probleem worden geconfronteerd, melden zich bij de dokter. Spermaanalyse is een van de eerste dingen die ze moeten doen, omdat dertig procent van alle paren onvruchtbaar is vanwege de lage spermakwaliteit. Een spermaanalyse is ook een methode die veel wordt gebruikt om de effectiviteit van operaties als vasectomie en reversale vasectomie te controleren.

Als u de spermaanalyse gaat uitvoeren, zijn er enkele speciale voorbereidingen nodig. Allereerst mag u gedurende 2 tot 5 dagen vóór de dag van de analyse geen seksuele activiteit (die eindigt in ejaculeren) hebben. Als u dit doet, kunt u er zeker van zijn dat het spermavolume in de hoogst mogelijke hoeveelheden zal liggen, wat de effectiviteit en geloofwaardigheid van de evaluatie garandeert. U kunt ook proberen het spermavolume te vergroten met behulp van volumepillen als uw spermavolume niet voldoende is voor een volledige spermaanalyse.

Bovendien moet u 1 tot 2 weken seksueel actief zijn voordat u de spermaanalyse uitvoert, omdat langdurige onthouding inactiviteit van het sperma kan veroorzaken. En het is ook wenselijk om enkele dagen vóór de test geen alcohol te drinken en uw arts te vertellen of u medicijnen gebruikt.

Voor het uitvoeren van de spermaanalyse is een monster van uw sperma nodig. U kunt het ejaculeren in een klein proefbekertje in de kliniek of het ziekenhuisbadkamer waar de test zal worden uitgevoerd, of in de privacy van uw huis. De meest gebruikelijke manier om het monster te verzamelen is door masturbatie in het kleine monsterbekertje. Maar je kunt het ook na de seks doen door je sperma uit een condoom te halen (je kunt het in een speciale container doen om te voorkomen dat het lekt of breekt) of door tijdens de seks in het monsterbekertje te ejaculeren.

Waarom is het spermavolume belangrijk?

Mannen verhogen gewoonlijk het spermavolume om de prestaties in bed te verbeteren, langere orgasmes te bereiken en hun geliefden tevreden te stellen. Maar dit roept de vraag op: houden vrouwen van een grote lading sperma?

Het antwoord is... Ja, dat vinden ze leuk. De normen voor schoonheid en sexappeal zijn door geen enkele seksexpert bedacht. Ze zitten diep in onze eigen genen gecodeerd en we hebben over bepaalde dingen weinig keus, of we ze nu leuk vinden of niet. De meeste vrouwen houden van zelfverzekerde en gepassioneerde mannen. Net zoals het idee van penisvergroting, een harige borst of een diepe stem, kunnen vrouwen zie de grote lading sperma als onderdeel van de topmanneninventaris.

Het maakt niet echt uit of vrouwen een grotere lading op het rationele niveau van hun hersenen als rommelig of grof beschouwen. Diep van binnen vinden ze het nog steeds leuk, omdat het knoppen in het meest fundamentele deel van hun geest indrukt. Net zoals mannen nog steeds vallen voor een groot paar borsten, ondanks alle modetrends die deze wereld overspoelden.

Dat brengt ons bij de volgende logische vraag: als ik een kleine lading heb, hoe kan ik deze dan groter maken. Omdat het geluk van uw dames op het spel staat, zal ik u snel een antwoord geven. Het enige dat u moet doen, is enkele van die prachtige kruiden in handen krijgen, zoals Musli en Reishi-paddenstoelen, die veel mannen hebben geholpen het spermavolume te vergroten. U kunt kiezen voor een product dat de meeste erectieverhogende kruiden bevat die de mens kent. Ze helpen u een erectie te krijgen en het spermavolume te vergroten. Met een gerapporteerde toename van het spermavolume tot wel 500 procent zijn dit de ultieme hulpmiddelen voor de man die het gevoel heeft zich uit de gemiddelde massa te willen verwijderen en dichter bij de top te willen komen.

Spermavolume en vrijen

Vrijspel is een zeer essentieel aspect van het huwelijk, omdat man en vrouw hier hun meest intieme vorm van genegenheid voor elkaar kunnen uiten. Hoewel fysieke aantrekkingskracht en plezier essentieel zijn voor seks, overstijgt de activiteit de fysieke verbintenis door de relatie van een koppel te bevestigen en te verdiepen. Daarom is het heel belangrijk dat zowel man als vrouw hun steentje bijdragen om elkaars behoeften in bed volledig te bevredigen.

Helaas zijn niet alle stellen in staat om van goede seks te genieten vanwege verschillende redenen, waarvan sommige verband houden met problemen met de seksuele gezondheid van mannen. Gezien de waarde van seks voor mannen is het niet verrassend dat er in de wereld zo veel penisverbeteringspillen worden verkocht markt vandaag. Deze medicijnen bevorderen niet alleen de reproductieve gezondheid en het seksleven van mannen, maar ze behoeden mannen ook voor de frustratie en schaamte als ze geen goede prestaties in bed kunnen leveren.

Hoewel de focus van veel medicijnfabrikanten en distributeurs ligt op de behandeling van erectiestoornissen en penisvergroting, zijn er nu ook bedrijven die het probleem van sperma aanpakken en pillen op de markt brengen die het spermavolume helpen vergroten.

Orgasme is een essentieel aspect van het vrijen dat vaak zorgen baart onder mannen. Terwijl sommige mannen gefrustreerd zijn omdat ze te vroeg klaarkomen of helemaal niet kunnen klaarkomen, zijn anderen niet tevreden met het spermavolume. Hoewel mannen dit defect in de mannelijke reproductieve gezondheid kunnen verhelpen met behulp van moderne supplementen, moet je heel voorzichtig zijn en door artsen aanbevolen pillen kiezen zonder bijwerkingen.

Oorzaken van een laag spermavolume en zwakke ejaculaties: roken en drinken

- Volgens een onderzoek uitgevoerd door de Sectie van Endocrinologie van het Lahey Hitchcock Medical Center, Burlington, Massachusetts veroorzaakt roken een significante daling van het aantal spontane erecties die tijdens de slaap optreden.

-Deze erecties zijn een van de veelbetekenende tekenen van een goede doorbloeding en een gezond seksleven. Een afname van de frequentie of intensiteit is een duidelijk teken dat erectiestoornissen dichtbij zijn. Het onderzoek heeft ook aangetoond dat het niet roken gedurende slechts 24 uur een dramatische toename van de kwaliteit van spontane erecties veroorzaakte. Roken is ook de oorzaak van veel andere problemen, waaronder longkanker.

- De afdeling Psychiatrie van de Universitaire Medische School van Lübeck, Duitsland heeft een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat zware drinkers vaker last hebben van erectiestoornissen dan occasionele drinkers.

- Alcohol heeft de neiging een aangename staat van ontspanning teweeg te brengen en er wordt algemeen aangenomen dat het een positief effect heeft op het libido. Alcohol werkt echter onderdrukkend en heeft een grote negatieve invloed op het libido. Het maakt het ook moeilijker voor mannen om een erectie te krijgen en te behouden.

- Het Lawrence Livermore National Laboratory, dat wordt beheerd en geëxploiteerd door de Universiteit van Californië, heeft zijn eigen onderzoek uitgevoerd naar de effecten van roken onder tieners. Uit het onderzoek bleek dat roken een desastreuze invloed heeft op het zaadvolume.

- Dit betekent dat tieners die zware rokers zijn, hun kansen om kinderen te krijgen in gevaar brengen en ook het risico vergroten om kinderen te krijgen die lijden aan verschillende genetische problemen als gevolg van het beschadigde DNA dat ze van de vader of moeder hebben ontvangen.

- De Universiteit van Bern, Zwitserland heeft deze bevinding ondersteund door de resultaten van haar eigen onderzoek te onthullen. Statistische analyse uitgevoerd in Zwitserland toonde een significant lagere spermakwaliteit aan bij rokers vergeleken met niet-rokers. Ook de spermaconcentratie werd sterk beïnvloed.

Oorzaken van een laag spermavolume en zwakke ejaculaties: Dieet en voeding

Een van de dingen die de meeste mensen over het hoofd zien in hun dagelijkse routine is dat eten meer is dan alleen iets om je smaakpapillen te prikkelen en je maag te vullen. Voedsel is bovendien je dagelijkse bron voor een hele reeks stoffen die nodig zijn voor het goed functioneren van je lichaam.

De belangrijkste toevoeging aan je dieet is zink. Dit metaal speelt een cruciale rol in het menselijk lichaam door de werking van antioxidanten te ondersteunen en zo het verouderingsproces te vertragen. Het dient ook om het DNA in de zaadcellen te stabiliseren, waardoor een sterke en gezonde afgifte van genetisch materiaal wordt gewaarborgd. Niet veel mensen weten dat een tekort aan zink in de dagelijkse voeding de vruchtbaarheid bij mannen kan verminderen, omdat het lichaam de neiging heeft minder sperma aan te maken en de zaadcellen niet langer sterk genoeg zijn om de volledige trip te maken.

De beste bron van zink in uw dieet zijn oesters. Oesters voeden zich echter op de bodem van de zeeën, die steeds meer vervuild zijn met zware metalen en chemicaliën. Andere goede bronnen van zink zijn dierlijke eiwitten, zoals varkensvlees, rundvlees en gevogelte. Vlees is eigenlijk de beste manier om aan je dagelijkse dosis zink te komen, omdat het lichaam het uit deze bron veel gemakkelijker opneemt. Bovendien is het bekend dat andere stoffen in granen en volkorenbrood de opname van zink verminderen.

Andere goede bronnen van zink zijn bonen, noten, pompoenpitten en zonnebloempitten. Probeer deze voedingsmiddelen zo vaak mogelijk in uw dieet op te nemen. U moet zich er echter van bewust zijn dat te veel zink niet goed is voor uw lichaam, omdat het de opname van andere cruciale metalen, zoals ijzer en koper, vermindert.

Oorzaken van een laag spermavolume en zwakke ejaculaties: Hormonen

Een van de meest zorgwekkende trends van moderne mensen is de afnemende drempelleeftijd voor andropauze. Andropauze is de mannelijke tegenhanger van de vrouwelijke menopauze die meestal mannen tussen de 40 en 55 jaar treft. Nog maar 100 jaar geleden begon de andropauze pas in de jaren vijftig, maar de geïndustrialiseerde samenleving waarin we allemaal leven heeft de andropauze veranderd in een door de mens veroorzaakte aandoening. De plotselinge daling van het door het lichaam geproduceerde testosteronvolume, wat het kenmerk is van de andropauze, is niet langer een natuurlijk proces, maar kan begin jaren veertig beginnen door de constante aanwezigheid van een breed scala aan chemicaliën. Deze chemicaliën werken als synthetisch oestrogeen in het mannelijk lichaam en veroorzaken bepaalde veranderingen op fysiek en psychologisch niveau.

De symptomen die gepaard gaan met de andropauze zijn: prostaatproblemen, stemmingswisselingen en depressie, impotentie, weinig zin in seks en weinig zaadcellen, gewichtstoename, lage bloedsuikerspiegel of diabetes, droge huid, botverlies, vermoeidheid, angst, lage opname van zink. , verhoogde kans op hartaanvallen en het vasthouden van water. De aanwezigheid van xeno-oestrogenen (vergelijkbaar met oestrogeen, maar worden niet in het lichaam geproduceerd) verstoort het natuurlijke hormonale evenwicht en leidt tot het vroegtijdig optreden van de andropauze. Deze xeno-oestrogenen zijn het resultaat van onze constante blootstelling aan verschillende producten van het moderne leven. Een korte lijst met xeno-oestrogeenbronnen omvat:
  • Pesticiden
  • Herbiciden
  • Plastic verpakkingen
  • Plastic drinkflessen
  • Vlees van dieren die zijn grootgebracht met hormoonrijk voedsel
  • Wasmiddelen
  • Vervuiling
Dokter Allan Lieberman, van het Center for Occupational

Een mogelijk antwoord op de afnemende zin in seks is zink. Zink is essentieel voor het gezond functioneren van de prostaat, testikels, immuunsysteem en wondgenezing en maakt deel uit van zo'n 300 enzymen. Er zijn een aantal volledig natuurlijke kruidenpillen die het spermavolume en het algehele libido kunnen verhogen, alleen maar omdat ze een uitstekende bron van zink zijn. Als u het gevoel heeft dat u niet langer zin heeft in seks zoals vroeger, of als de arts u heeft verteld dat uw aantal zaadcellen lager is dan normaal, dan moet u het eens proberen. Een combinatie van het wegwerken van ongezonde levensstijlkeuzes, lichaamsbeweging en deze spermaverbeterende pillen zouden voldoende moeten zijn om de behoefte aan seks en al het plezier dat gepaard gaat met seksuele bevrediging terug te brengen.

Oorzaken van een laag spermavolume en zwakke ejaculaties: Obesitas

Met de verspreiding van obesitas door de geïndustrialiseerde wereld en een reeks waarschuwingen over dit groeiende probleem vanuit de rest van de wereld zijn er veel vragen gerezen over hoe zwaarlijvigheid miljoenen levens zou beïnvloeden. Eén van die vragen is de titel van dit artikel. Er zijn nog geen onderzoeken uitgevoerd om te bepalen of obesitas een directe impact heeft op de kwaliteit van sperma, maar de wetenschap heeft al verschillende indirecte verbanden geïdentificeerd tussen obesitas en een afname van de kwaliteit van seks en sperma.

Wat we zeker weten is dat mensen met overgewicht en obesitas de neiging hebben om hun inspanningen te verminderen wanneer ze maar kunnen. Dit heeft een grote invloed op seks, omdat regelmatige inspanning cruciaal is voor de uitscheiding van testosteron door het lichaam. Testosteron reguleert de kwaliteit van het sperma niet, maar beïnvloedt wel de libido en het mannelijk libido en de groei van spermatogeen weefsel in de testikels. Het is dit weefsel dat de productie van sperma uitvoert. Een verlaging van het normale testosteronniveau, wat ongetwijfeld zal gebeuren bij elke ‘couch potato’-persoon die de neiging heeft inspanning te vermijden, leidt tot een daling van het libido. Het individu is niet meer zo geïnteresseerd in seks als voorheen, en hij beleeft er ook niet meer zoveel plezier aan als vroeger. Gecombineerd met de frequente blootstelling aan stoffen die de effecten van het oestrogeenhormoon nabootsen, kan het lage testosteronniveau leiden tot een krimpende penis en testikels.

Bovendien kunnen mensen met overgewicht of obesitas een onevenwichtig voedingspatroon hebben, waarbij voedingsmiddelen die rijk zijn aan zink worden weggelaten. Zink is een van de belangrijkste mineralen die via de voeding het menselijk lichaam binnendringt. Het wordt aangetroffen in oesters, bonen, noten en zaden. Een tekort aan zink, als gevolg van onvoldoende inname of absorptie van zink, wordt gekenmerkt door haaruitval, huidlaesies en verspilling van lichaamsweefsels. Zink is erg belangrijk voor de productie van sperma en voor het behoud van de kwaliteit en beweeglijkheid van sperma. Het is bewezen dat het u helpt het spermavolume te vergroten. Zonder voldoende zink zal de kwaliteit van het sperma eronder lijden.

Oorzaken van een laag spermavolume en zwakke ejaculaties: angst voor seksuele prestaties

Goede seks is goed voor het lichaam en voor de gezondheid; te veel ervan kan seksgerelateerde ziekten en zelfs verslaving aan seks veroorzaken. Soms begint deze verslaving als gevolg van goede seksuele prestaties die leiden tot frequente seks met de partner of met andere mensen. Als gevolg hiervan kan die persoon het geen dag volhouden zonder seks met iemand te hebben, en zelfs prostituees betalen om het te doen. Seks met vreemden kan de ontwikkeling van HIV of SOA in het lichaam veroorzaken.

Seksverslaving is het gevolg van mensen die seks gebruiken als uitlaatklep voor hun problemen en stress in het leven. Omdat ze emotioneel en mentaal uitgeput zijn, gebruiken ze seks om plezier en een goed gevoel te krijgen via seksuele prestaties. Elke dag blijven ze het doen om een ​​dag te overleven. Omdat ze afhankelijk worden van seks, vinden ze het moeilijk om hun seksuele driften onder controle te houden. Dienovereenkomstig is masturbatie een vorm van seksverslaving waarbij een man afhankelijk wordt van objecten om plezier en comfort te verkrijgen. Soms willen mensen die masturberen geen seks hebben met echte mensen. Ze blijven liever in hun wereld van lust en verbeelding, terwijl ze doen alsof het object van hun fantasieën seksueel bevredigend is. Hoewel seksverslaving een ernstige vorm van verslaving kan zijn, is deze te genezen en kan deze worden behandeld door naar behandelcentra te gaan waar de seksuele problemen van de persoon openlijk kunnen worden besproken. Op deze manier zal de persoon beter worden en een leven gaan leiden zonder de noodzaak van seks.

Een van de meest trieste dingen die iemand kan overkomen, is ontdekken dat seks niet meer zo goed is als vroeger. Er kunnen verschillende problemen zijn, bijvoorbeeld dat u geen erectie kunt krijgen, dat er problemen zijn met de penisgrootte of dat het orgasme niet echt krachtig is. Gelukkig kan de moderne geneeskunde mannen met al deze problemen helpen: je kunt het spermavolume vergroten, de zin in seks vergroten en de algehele prestaties vergroten.

Verhoog de spermaproductie

Waarom moeten sommige mannen de spermaproductie verhogen? Er zijn tal van factoren die ervoor zorgen dat ze dit doen. Allereerst willen mannen hun vruchtbaarheid en de intensiteit van het orgasme verbeteren.

Men moet bepaalde stappen ondernemen als hij de spermaproductie wil verhogen. Tegenwoordig kunnen mannen gebruik maken van ongelooflijke prestaties in de mannelijke seksuele gezondheidswetenschap, die hun potentie en hoeveelheid zaadcellen zullen verbeteren en het orgasme sterker kunnen maken. De officiële medische wetenschap ondersteunt deze producten ook.

De afgelopen tien jaar is er veel onderzoek gedaan naar de seksuele gezondheid van mannen. Artsen raden het gebruik van voedingssupplementen aan om de mannelijke seksuele problemen aan te pakken. Als het uw doel is de spermaproductie te verhogen, is er geen betere methode om dat te doen dan het nemen van supplementen die met dit doel in gedachten zijn gemaakt. Het gebruik van voedingssupplementen is niet de enige beschikbare techniek, maar wel een zeer gunstige. Zorgverleners stellen dat het veilig en efficiënt is, en doorgaans zelfs efficiënter dan penisoefeningen.

Het aantal producten op dit gebied is tegenwoordig groot. Er is een speciale methode ontwikkeld om het opgegeven resultaat te bereiken en de spermaproductie te verhogen. Onder de verschillende aangename resultaten die deze producten opleveren, zijn over het algemeen betere seksuele respons en prestaties, extra intense en langere orgasmes, meer sperma, met een witter, extra sterk uiterlijk en textuur, betere ejaculatie en verhoogde contractiekracht.

Het is een bekend feit dat veel vrouwen het uitmaken met hun partner als deze hen geen voldoening geeft in de seks. Plezier is net zo belangrijk als veiligheid. Vrouwen houden van mannen die hun seksuele opwinding opwekken en hen aanspreken. Ze houden van de mannen die hun bloed roeren. Mannelijke potentie is een heel onderscheidend aspect dat elke vrouw wil dat haar partner bezit.

Dat is een grote reden voor mannelijke supplementen. Er zijn verschillende middelen en natuurlijke supplementen waarmee mannen de spermaproductie kunnen verhogen. Een van de meest gebruikte methoden is de inname van multivitaminecomplexen. Het helpt om enkele nawerkingen van stress en slechte gewoonten te overwinnen.

Een andere uitweg is om overdag veel water te drinken. Bedenk bovendien dat regelmatige lichaamsbeweging uw lichaam fit houdt en uw mannelijke functies op een behoorlijk niveau houdt. Denk goed na over uw dieet. Probeer de hoeveelheid hamburgers en andere fastfoodzaken te verminderen, maar verhoog de hoeveelheid verse en natuurlijke producten. Als u niet stopt, controleer dan in ieder geval uw rookgewoonten. De schade die roken toebrengt aan het aantal spermacellen en het spermavolume, evenals aan het libido in het algemeen, is wetenschappelijk bewezen. Drinken moet ook verantwoord zijn. Denk niet dat je alcohol moet vergeten, maar het moet beperkt zijn. Vergeet niet goed uit te rusten. Als je elke nacht voldoende slaapt, zul je vol energie en zin in seks zijn. En tot slot moeten we zeggen: zorg ervoor dat je altijd een actieve, prettige seksuele ervaring hebt; dit houdt je fit en energiek.

Van de verschillende beschikbare middelen om de spermaproductie te verhogen, zijn natuurlijke volumepillen bewezen de beste effectief. U moet de beste optie voor u kiezen. Het is een goed idee om uw arts te raadplegen voordat u een definitieve keuze maakt. Alleen uw arts, die vrijwel alles over uw gezondheid weet, kan u nuttig en praktisch advies geven. Dan weet u zeker dat de door u gekozen methode het best mogelijke effect heeft en uw doel bereikt, u verhoogt de spermaproductie. Laat je zorgen opzij. Kies het alternatief dat bij u past.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat is acne? Een uitgebreid overzicht van acne, puistjes en mee-eters: symptomen, oorzaken, behandelingsopties.

Met al dit gepraat over acne kunnen we net zo goed proberen de aandoening een beetje te definiëren. Acne is de veelgebruikte naam voor poriën die verstopt zijn door talg (ook bekend als whiteheads en mee-eters), puistjes, knobbeltjes of cysten die kunnen verschijnen op het gezicht, de nek, de schouders, de borst, de rug, de bovenarmen en de bovenbenen. De meeste tieners en een groot aantal volwassenen hebben min of meer langere tijd last van acne. De aandoening is niet beperkt tot enige leeftijdsgroep, ras of geslacht. Het treft honderden miljoenen mensen over de hele wereld. De grootste problemen met acne zijn het onaangename uiterlijk van puistjes en de littekens die ze achterlaten. Soorten acne Hoewel Puistjes zijn veruit de meest voorkomende vorm van acne en de vorm waar de meeste mensen waarschijnlijk mee te maken krijgen of waar ze last van hebben. U moet weten dat er ook andere vormen bestaan. De eenvoudigste vorm is acne vulgaris, waarbij alleen comedonen voorkomen, de ee

Risico's verbonden aan een borstvergroting: veiligheid eerst!

Veel vrouwen willen hun borsten groter maken. Het antwoord kan worden gevonden in het inbrengen van siliconengel of in vergroting met borstimplantaten - borstchirurgie . Iedereen weet wat voor onveilige gevolgen anesthesie kan hebben. Bovendien kunnen veel dames last hebben van hevige pijn en een lange herstelperiode nodig hebben, wat betekent dat ze niet volledig betrokken zullen zijn bij hun werk en gezinsleven. Patiënten moeten tabletten innemen om de pijn te verlichten, omdat de borsten na de chirurgische ingreep zeer pijnlijk en gevoelig zijn. Het betekent dat het hele proces van borstvergroting door middel van een operatie ongelooflijk duur en riskant is. De opties zoals injecties, gels, medicijnen en crèmes kunnen worden gemaakt zonder na te denken over de gevolgen van het gebruik van chemicaliën en hormonen. Probeer weg te blijven van deze onnatuurlijke oplossingen. Wat is een borstvergrotingsoperatie precies en hoe kunnen de bijbehorende risico's worden vermeden? Vóór ee

De geheimen van vrouwelijk libido ontsluiten: een uitgebreide gids voor seksuele gezondheid bij vrouwen

Veel vrouwen ervaren problemen in het seksleven en zoeken naar oplossingen. Het probleem is dat je gemakkelijk een product voor mannenverbetering kunt vinden: van de bekende Viagra tot al die kruidenpillen en crèmes. Hoewel deze opties de vrouwelijke geslachtsdrift vergroten, zijn ze ontworpen en geformuleerd voor mannen en kunnen ze mogelijk bijwerkingen veroorzaken. Het verhaal achter het vrouwelijke libido Vaak intimideren problemen , die te maken hebben met geslachtsgemeenschap, mannen omdat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan en hoe ze de situatie kunnen oplossen. Verschillende farmaceutische bedrijven profiteren schaamteloos van dit idee door mannen ter verbetering van hun seksuele relaties aan te bieden. Klachten over een laag libido komen echter ook bij vrouwen voor, vooral in de veertig. Deze situatie komt in de meeste gevallen tot uiting in een snel verlies van interesse en/of energie voordat vrouwen ooit een orgasme bereiken. Dit probleem stoort dames en groeit uit