Doorgaan naar hoofdcontent

Risico's verbonden aan een borstvergroting: veiligheid eerst!

Veel vrouwen willen hun borsten groter maken. Het antwoord kan worden gevonden in het inbrengen van siliconengel of in vergroting met borstimplantaten - borstchirurgie. Iedereen weet wat voor onveilige gevolgen anesthesie kan hebben. Bovendien kunnen veel dames last hebben van hevige pijn en een lange herstelperiode nodig hebben, wat betekent dat ze niet volledig betrokken zullen zijn bij hun werk en gezinsleven.

Patiënten moeten tabletten innemen om de pijn te verlichten, omdat de borsten na de chirurgische ingreep zeer pijnlijk en gevoelig zijn. Het betekent dat het hele proces van borstvergroting door middel van een operatie ongelooflijk duur en riskant is. De opties zoals injecties, gels, medicijnen en crèmes kunnen worden gemaakt zonder na te denken over de gevolgen van het gebruik van chemicaliën en hormonen. Probeer weg te blijven van deze onnatuurlijke oplossingen.

Wat is een borstvergrotingsoperatie precies en hoe kunnen de bijbehorende risico's worden vermeden?


Vóór een borstvergrotingsoperatie

Als u een borstoperatie overweegt, moet u de details van uw borstvergroting met uw chirurg bespreken. Stel vragen over de procedure om alle momenten duidelijk te maken die u wilt weten. Een van de belangrijkste dingen bij dit soort borstoperaties is de grootte van uw implantaat. Probeer het resultaat dat je wilt bereiken zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven.

U kunt met uw chirurg overleggen welke maat het beste bij u past, of u kunt uw chirurg vertellen welke maat volgens u de beste keuze is. Een manier om de maat van het implantaat te kiezen, is door plastic zakjes te vullen met water dat u vooraf hebt gemeten en deze zakjes in de gewenste bh-maat te plaatsen. Zo zal uw chirurg kijken welke maat u wilt hebben. Bovendien moet u ook praten over de vorm van uw siliconenimplantaat, afhankelijk van of u een rond of voorgevormd borstbeeld wilt hebben.

Bovendien moet u beslissen over het oppervlak van uw borstimplantaten. Het oppervlak kan glad of gestructureerd (ruw) zijn. De implantaten met een glad oppervlak staan ​​erom bekend dat ze minder snel leeglopen, kreuken of golven, maar deze implantaten hebben een grotere zak nodig om in te plaatsen. Ook wordt gemeld dat dit type borstimplantaten een grotere kans heeft om hard te worden. Implantaten met een ruw of gestructureerd oppervlak hebben doorgaans niet de neiging om stevig en hard te worden, maar zijn gevoeliger voor scheuren en golven dan de gladde implantaten. En onthoud dat je moet zoeken naar andere methoden voor borstvergroting, zoals kruidenborstpillen.

Borstimplantaten

Wat moet u nog meer weten over borstvergrotingsoperaties? De siliconenimplantaten worden gebruikt bij moderne borstvergrotingsoperaties om de borst van de vrouw te vergroten. Een implantaat bestaat uit een siliconen omhulsel met zoutoplossing aan de binnenkant en verbetert het uiterlijk van de borst: grootte, vorm, volheid en decolleté kunnen worden veranderd. Alleen al in 2019 waren er in de VS ruim 500.000 centra voor borstchirurgie gehuisvest. Tegenwoordig is borstvergroting een gewone medische dienst die vrouwen dichter bij het algemeen aanvaarde esthetische ideaal brengt, hoewel dit nog niet zo lang geleden als een eigenwijs handelen.

De plaats onder de borstspier wordt beschouwd als het beste punt voor implantaatinstallatie. De installatie van een implantaat op deze plaats helpt verharding en vervorming te voorkomen, hoewel het een ernstiger chirurgische ingreep is. De eenvoudigere manier om een ​​implantaat te plaatsen is door het onder het borstweefsel te plaatsen. Maar wees in dit geval voorbereid op toenemende risico's op verharding en vervorming. Uw chirurg zal u alle mogelijke implantatievarianten uitleggen en alle beschikbare en nuttige informatie verstrekken. Het helpt u bij het kiezen van de meest effectieve variant.

Borstvergroting na gewichtsverlies

Het is normaal dat de borst van een vrouw zijn vorm verliest naarmate hij ouder wordt, en vormelozer wordt naarmate stevig weefsel wordt vervangen door zachter vetweefsel. Wanneer een persoon veel gewicht verliest, vinden soortgelijke processen plaats. Het kan zowel vrouwen als mannen overkomen.

Hoewel de huid veel te lijden heeft onder gewichtsverlies, is dit niet het enige deel van de borst dat wordt aangetast. Helaas raakt het borstweefsel "leeggelopen" en los, ondanks het feit dat het vóór het gewichtsverlies vol en soepel was. Met behulp van een borstimplantaat kunnen de borsten hersteld worden, omdat een borstvergroting de borsten goed doet.

Tijdens het uitvoeren van een borstvergrotingsoperatie na gewichtsverlies worden meestal verschillende kleine chirurgische sneden gemaakt in de plooi nabij de basis van de borst, rond de tepelhof of in de onderarm. Chirurgen kunnen de implantaten onder het borstweefsel of onder de borstspier (borstspier) plaatsen. Een groot aantal patiënten met gewichtsverlies besluit hun implantaten onder de borstspier te plaatsen, omdat dit een natuurlijker borstvorm garandeert onder hun "leeggelopen" huid.

De operatie wordt uitgevoerd met algemene verdoving. Een borstvergroting is een poliklinische ingreep. De operatie duurt één tot twee uur. Postoperatieve pijn wordt verminderd met orale medicatie. Veel patiënten gaan binnen ongeveer een week weer aan het werk. De resultaten kunnen worden verbeterd met pillen ter grootte van de borst.

Risico's van borstvergrotingschirurgie

De reden waarom borstimplantaten de morele politie en medische professionals doen fronsen, zijn de risico's voor de gezondheid die ze met zich meebrengen. De meest recente controverses over het vullen van implantaten met siliconengel zorgden ervoor dat veel artsen implantaten gebruikten die gevuld waren met een zoutoplossing.

Houd er dus rekening mee dat om een ​​effectieve en veilige optie voor borstvergroting en -verbetering te krijgen die u zal helpen een aanzienlijke gewichtsvermindering te realiseren, het het beste is om een ​​aantal borstgezondheidsforums. Dit is waar veel vrouwen u een effectieve optie kunnen voorstellen om het uiterlijk en de grootte van uw reeds bestaande borsten terug te krijgen.

Er zijn speciale actuele takken op de forums voor gewichtsverlies. Daar vindt u aanbevelingen voor het innemen van de borstvergrotingspillen. Sommige vrouwen probeerden borstliftgel en deelden de ervaring met anderen. Met behulp van de juiste remedies kunt u de stevigheid van uw borsten teruggeven. Ze zullen er vol en jonger uitzien. Een dergelijk resultaat kan zelfs haalbaar zijn zonder borstimplantaten en de daaraan verbonden risico's. Je zult dus geen last hebben van bijwerkingen.

Borstvergrotingsimplantaten: risico's en bijwerkingen

Af en toe kunnen borstimplantaten breken of lekken. 3% heeft binnen drie jaar last van lekkage, waardoor een leeggelopen implantaat ontstaat. De zoutoplossing is zout water en wordt zonder nadelige gevolgen door het lichaam opgenomen. Ook oudere implantaten met siliconengel kunnen gaan lekken.

Als dit gebeurt, kunnen er twee dingen gebeuren. Als de implantaatomhulling met een contractuurlitteken eromheen breekt, voelt het misschien niet alsof er iets is gebeurd. Bovendien, als de schaal breekt en er geen contractuurlitteken is, resulteert lekkage in het omringende weefsel in een gevoel dat het implantaat leegloopt. De lekkende gel kan zich in de borst ophopen en er kan zich een nieuw litteken omheen vormen. In andere gevallen kan de gel via het lymfestelsel naar een ander deel van het lichaam migreren.

Bij een pauze kan een tweede operatie en vervanging van het lekkende implantaat nodig zijn. Als de gel is gemigreerd, is het wellicht niet mogelijk om alle siliconengel te verwijderen. Sommigen zeggen dat deze siliconengel verband houdt met het ontstaan ​​van bindweefselaandoeningen.

Eén onderzoek dat ze hebben beoordeeld, toonde aan dat 63,6% van de borstimplantaten die tussen de één en 25 jaar op hun plaats zaten, gescheurd waren of lekten.
Voor implantaten gevuld met siliconengel en zoutoplossing zijn er enkele oorzaken van scheuren of leeglopen omvatten: schade door chirurgische instrumenten tijdens een operatie, overvulling of ondervulling van het implantaat met een zoutoplossing (alleen specifiek voor met zoutoplossing gevulde borstimplantaten), kapselcontractuur, gesloten capsulotomie, spanningen zoals trauma of intense fysieke manipulatie, overmatige compressie tijdens mammografische beeldvorming , plaatsing via navelstrengincisie, letsel aan de borst, normale veroudering van het implantaat, onbekende/onverklaarde redenen.

Waarom last hebben van deze vreselijke gevolgen? Borstpillen zijn veilig, natuurlijk, effectief en werken echt! Dit is een revolutionaire doorbraak in natuurlijke borstvergroting. Krijg de grotere borsten die je wilt op een natuurlijke manier, met de nieuwe borstpillen! Borstpillen werken in slechts 30 dagen zonder schadelijke bijwerkingen. Maak uw buste wakker met zijn eigen natuurlijke groeiproces! Borstpillen bevatten kruiden die op natuurlijke wijze werken voor echte groei, op een veilige, niet-chirurgische manier.

Misschien aarzel je gewoon een beetje. Dat is begrijpelijk. Soms kunnen nieuwe doorbraken, zoals borstpillen, in eerste instantie net iets te mooi lijken om waar te zijn. Daarom moet u op zoek gaan naar garantie en gebruikerservaring.

Borstimplantaten en borstvoeding

Veel vrouwen vragen of ze na een borstvergroting borstvoeding kunnen geven. Het antwoord is een volmondig ja. Voor de overgrote meerderheid van de vrouwen die een borstvergrotingsprogramma hebben ondergaan, is borstvoeding niet moeilijker met implantaten dan zonder. Sommige vrouwen die borstvoeding hebben gegeven met en zonder implantaten zeggen zelfs dat borstvoeding geven na een borstvergroting gemakkelijker is!

Borstvoeding is een groeiend probleem bij patiënten die een borstvergroting hebben ondergaan. In voorgaande jaren waren vrouwen die implantaten kregen getrouwd en al klaar met het krijgen van kinderen. Steeds meer alleenstaande vrouwen en vrouwen die nog niet klaar zijn met de zwangerschap of er zelfs maar mee begonnen zijn, ondergaan de operatie.

In 1992 bereikte de eerste melding van een siliconenziekte de media. Destijds bestond de vrees dat borstvoeding met siliconenimplantaten het kind in gevaar zou brengen. Er zijn onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat dit niet het geval is. De belangrijkste reden hiervoor is dat het siliconenmolecuul te groot is om in de melkkanalen terecht te komen.

Later werden siliconen niet meer algemeen gebruikt en waren zoutoplossingimplantaten de enige beschikbare apparaten op de markt. Zelfs als de zoutoplossing in de melk terechtkomt, is het een inerte substantie, zonder schadelijke gevolgen voor moeder of baby.

Er zijn enkele zorgen over de plaatsing van het implantaat en de incisieplaats. Er wordt gezegd dat het optimaaler is om de implantaten onder de spier te plaatsen en de peri-aerolar incisie te vermijden. De redenen zijn simpel: met behulp van deze richtlijnen is er minder interferentie met de melkkanalen die zich direct onder de huid en in het weefsel boven de spier van de borst bevinden. Maar zoals met alles in de wetenschap is dit niet gegarandeerd. Er zijn veel vrouwen bij wie het implantaat en de incisie op suboptimale locaties zijn geplaatst, en die nog steeds zeer succesvol zijn in het geven van borstvoeding.

Het is erg belangrijk om uw plannen om uw baby borstvoeding te geven tijdens het consult te bespreken. Uw chirurg zal met u kunnen samenwerken om de best mogelijke resultaten te verkrijgen, zelfs als u niet van plan bent in de nabije toekomst kinderen te krijgen.

Als je risico's volledig wilt elimineren, kijk dan eens naar natuurlijke oplossingen voor borstgroei. De natuurlijke borstvergrotingskruiden zorgen uiteraard voor een vergroting waar u trots op kunt zijn. Geen operatie, geen pijnlijke bijwerkingen, geen implantaten, geen borstvoedingsrisico's. Gewoon een borstvergroting die natuurlijk en effectief is.

Lekkage van borstimplantaten

Er bestaat altijd een risico dat borstimplantaten breken of lekken. Voor het vullen wordt zout water gebruikt en het kan veilig zijn voor het vrouwenlichaam. Maar implantaten gevuld met siliconengel, die voorheen populair waren, kunnen ook gaten bevatten en lekken. Het kan twee mogelijke gevolgen hebben. Als er rondom de implantaatomhulling een contractuurlitteken zit, is het goed mogelijk dat u daar niets van merkt.

En in het geval dat de gebroken schaal geen contractuurlitteken vertoont, zal een vrouw lekkage krijgen in het omringende weefsel met het gevoel dat het implantaat naar beneden valt. Gel dat naar beneden is gelekt, kan zich in de borst ophopen, waardoor er een nieuw litteken omheen ontstaat. Anders kan de gel via het lymfestelsel in andere delen van het lichaam terechtkomen. Een nieuwe operatie en het afvoeren van het lekkende implantaat zouden noodzakelijk zijn. Als de gel begint te migreren, kan het onmogelijk zijn om alle siliconen weg te gooien. Volgens sommige meningen kan siliconengel ernstige problemen met het bindweefsel veroorzaken.

Pillen voor borstgroei zijn niet zo duur als borstimplantaten, die ook zo onzeker zijn. Er zijn verschillende soorten borstpillen, omdat ze de natuurlijke vergroting van de borst versterken, waardoor deze 1 of 2 cupmaten groter wordt.

Siliconenimmuuntoxiciteitssyndroom

Er zijn verschillende vormen van de chemische stof in borstimplantaten die een probleem kunnen veroorzaken in het menselijk organisme. Silicium (Si) is het basiselement en veroorzaakt waarschijnlijk veranderingen in het immuunsysteem. Silica of SiO2 is de vorm waarin het uit de aarde wordt gewonnen. Siliconengel is een synthetisch materiaal dat 38% silicium bevat. Het silica bestaat voor 45% uit silicium. Er is een langzame lekkage ("bloeding") van de siliconengel uit de implantaten door de semi-permeabele membraanomhulling en ook in en door de capsule die de implantaten omringt. Dit wordt opgepikt door de macrofagen (wegvangercellen) van ons immuunsysteem en afgebroken in deze cellen die door het hele lichaam reizen. De gel wordt afgebroken in deze cellen, die zich door het hele lichaam verspreiden. De gel wordt afgebroken tot silica en silicium, wat een ontregeling van het immuunsysteem veroorzaakt. Zo worden er antilichamen geproduceerd tegen het silicium en ook tegen het silicium- en eiwitcomplex (orgaansystemen) waardoor je een auto-immuunziekte krijgt.

Hieronder vindt u de Lijst met chemicaliën waarvan experts hebben geanalyseerd dat ze in de omhulsels en gels van borstimplantaten voorkomen.

Methylethylketon, Cyclohexaan, Isopropylalcohol, Gedenatureerde alcohol, Aceton, Urethaan, Lakverdunner, Ethylacetaat, Epoxyhars, Epoxyverharder, Amine, Drukinkt, Tolueen, Freon, Siliconen, Lofol (formaldehyde), Flux Metal, reinigingszuur, Eastman 910 lijm (Cyanoacyryiaten), Talkpoeder, Kleurpigmenten als lossingsmiddelen Oakite (een reinigingsoplosmiddel), Ethyleenoxide (ETO), Koolzwart, Xyleen, Hexaan, Hexanon 2, Antioxidant (rubber), Zinkoxide, Nafta (rubberoplosmiddel), Fenol Benzeen - Bekend carcinogeen

Methyleenchloride/dichloormethaan. Dit wordt in het lichaam afgebroken, waardoor het bloed geen zuurstof kan transporteren. Het metaboliseert koolmonoxidevergiftiging en veroorzaakt depressie van het centrale zenuwstelsel.

Nu kunt u op natuurlijke wijze een borstvergroting krijgen! Borstvergrotingspillen kunnen u in slechts 30 dagen steviger, ronder en groter maken.

Dit is borstvergroting die echt werkt! Natuurlijke borstvergrotingskruiden betekenen natuurlijke groei. Dat betekent dat u geen operatie nodig heeft en nooit pijn.

Alternatieven voor een borstvergroting

Een groot aantal vrouwen wil grotere borsten hebben. Het grootste deel van deze dames zal echter geen borstvergroting ondergaan. Ondanks hun sterke verlangen zijn ze niet klaar om het risico van een borstvergrotingsoperatie onder ogen te zien - en dat is begrijpelijk.

Eerlijk gezegd levert het merendeel van de borstvergrotingsoperaties geen ideale resultaten op. Zelfs degenen die de borst willen vergroten om een ​​B-cup of C-cup te krijgen, kunnen eindigen met abnormale of ruwe implantaten. Houd er rekening mee dat vrouwen met implantaten een groter risico lopen op een stijging van het aantal kankergevallen met 21%. Is het dan de moeite waard om te doen? Slimmere vrouwen blijven liever bij een A-cup die niet aan de eisen voldoet, maar die de gezondheid en het leven niet in gevaar brengt, alleen maar om er sexy uit te zien.

Maar er is een oplossing! U kunt een operatie weigeren omdat er een natuurlijk alternatief voor een borstvergrotingsoperatie bestaat, dat absoluut veilig is en werkt dankzij het kruidenfyto-oestrogeen dat in borstvergrotingspillen zit. Elke vrouw heeft oestrogeen in het organisme. Dit is een natuurlijk hormoon dat tijdens de puberteit in grotere hoeveelheden wordt aangemaakt en daardoor beginnen de borsten te groeien. Als er minder oestrogeen is, bijvoorbeeld tijdens de menopauze en daarna, dan brengt het hangende borsten, vaginale droogheid en fibrocystische knobbeltjes.

Kruidenborstvergroting in plaats van een borstoperatie!

Als u de voorkeur geeft aan borstvergroting met kruiden, bereid u dan thuis of samen met uw arts grondig voor. Kruidenborstvergroting kan geen onmiddellijk resultaat opleveren in vergelijking met een chirurgische implantaatprocedure. Maar je hebt geen pijn en krijgt geen littekens. Zoek de lijst met ingrediënten op van uw natuurlijke middel tegen borstvergroting. Leer alle informatie over hoe veilig en succesvol de pillen zijn. Zorg ervoor dat u geen allergische reactie op een van de kruiden heeft en bepaal of de pillen geschikt zijn compatibel zijn met de geneesmiddelen die u vandaag gebruikt. Wanneer u voor uzelf de juiste voorbereidingen heeft gevonden, onderzoek dan het bedrijf dat deze heeft gemaakt. Lees de adviezen en ontdek of er voor u geen contra-indicaties zijn. Sommige natuurlijke ingrediënten kunnen niet worden gebruikt terwijl u een baby verwacht.

Je zult misschien versteld staan, maar je kunt ook vitamine E binnenkrijgen terwijl je borstpillen gebruikt. Vitamine E helpt oxidatieve stress te voorkomen en is een essentiële vochtinbrengende crème. Zodra je borsten groter zijn, zul je het geweldige gevoel hebben jonger, schattiger en zelfverzekerder te zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat is acne? Een uitgebreid overzicht van acne, puistjes en mee-eters: symptomen, oorzaken, behandelingsopties.

Met al dit gepraat over acne kunnen we net zo goed proberen de aandoening een beetje te definiëren. Acne is de veelgebruikte naam voor poriën die verstopt zijn door talg (ook bekend als whiteheads en mee-eters), puistjes, knobbeltjes of cysten die kunnen verschijnen op het gezicht, de nek, de schouders, de borst, de rug, de bovenarmen en de bovenbenen. De meeste tieners en een groot aantal volwassenen hebben min of meer langere tijd last van acne. De aandoening is niet beperkt tot enige leeftijdsgroep, ras of geslacht. Het treft honderden miljoenen mensen over de hele wereld. De grootste problemen met acne zijn het onaangename uiterlijk van puistjes en de littekens die ze achterlaten. Soorten acne Hoewel Puistjes zijn veruit de meest voorkomende vorm van acne en de vorm waar de meeste mensen waarschijnlijk mee te maken krijgen of waar ze last van hebben. U moet weten dat er ook andere vormen bestaan. De eenvoudigste vorm is acne vulgaris, waarbij alleen comedonen voorkomen, de ee

De geheimen van vrouwelijk libido ontsluiten: een uitgebreide gids voor seksuele gezondheid bij vrouwen

Veel vrouwen ervaren problemen in het seksleven en zoeken naar oplossingen. Het probleem is dat je gemakkelijk een product voor mannenverbetering kunt vinden: van de bekende Viagra tot al die kruidenpillen en crèmes. Hoewel deze opties de vrouwelijke geslachtsdrift vergroten, zijn ze ontworpen en geformuleerd voor mannen en kunnen ze mogelijk bijwerkingen veroorzaken. Het verhaal achter het vrouwelijke libido Vaak intimideren problemen , die te maken hebben met geslachtsgemeenschap, mannen omdat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan en hoe ze de situatie kunnen oplossen. Verschillende farmaceutische bedrijven profiteren schaamteloos van dit idee door mannen ter verbetering van hun seksuele relaties aan te bieden. Klachten over een laag libido komen echter ook bij vrouwen voor, vooral in de veertig. Deze situatie komt in de meeste gevallen tot uiting in een snel verlies van interesse en/of energie voordat vrouwen ooit een orgasme bereiken. Dit probleem stoort dames en groeit uit